28 Ekim 2010 Perşembe

Öğrenci Kartı Vizesi İçin Son Tarih 31 Ekim 2010

Eshot'tan öğrenci kartı alanlar ve almaya çalışanlar için yeni haberlerle karşınızdayım. İlk olarak geçtiğimiz dönemde öğrenci kartı alanların kartlarının vizesini yenileme vaktinin geldiğini söyleyelim. Bu sabah otobüse bindiğimde, mevcut öğrenci kartlarına 31 Ekim 2010 tarihine kadar vize yaptırılmadığı takdirde kartların geçerliliğini yitireceğinden söz ediliyor.

Eshot öğrenci kartına ilk kez başvuranlar ise geçen sene başvuru yapanlara göre daha şanslı. Çünkü kartlarının basılması için haftalarca beklemelerine gerek yok.

Başvuru için gerekli olan 10 TL'yi Vakıfbank şubelerinden yatırabiliyorsunuz.

14 Ekim 2010 Perşembe

Kentkart'a Yapılan Zamların İptali Sonrası Geri Ödeme Durumu

Arkadaşlar, bildiğiniz üzere önceki aylarda Kentkart ücretlerine yapılan zamlarla Eshot büyük tepki toplamıştı. Öğrenci kartlarının da geç basılması ile uzun bir dönem tam ücreti vermek durumunda kalmıştık.

Dün gazetede okuduğum bir haberde Eshot'un kentkart ücretlerine yaptığı zammın iptal edildiği, ancak davayı açanların bu kez geri ödemelerin yapılması ile ilgili bir itirazının olduğu belirtiliyor.

Eshot Kentkart sahipleri kartlarındaki özel numarayı kullanarak geri ödeme dilekçesi yazabilecekler. Hatta dilekçe örneklerinin Konak'ta dağıtıldığını duydum.

Rastlayan var mı?

7 Ekim 2010 Perşembe

Tunahan Çanta , Promosyon Çanta ve Kongre Çantası imalatı

2005 yılında Ankara ' da kurulan firmamız , sağlam refaransları ile sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.Her kesime hitap eden modelleri ve özgün tasarımları ile , dünden bugüne Çanta ve kadın  erkek Aksesuarlarında aranılan firma olmuştur. Hizmetlerimiz ; Evrak Çantası imalatı Promosyon Çanta imalatı Oteller ve Moteller için Elyaf çanta imalatı Kongre Çantası imalatı Bayan Çanta imalatı Ambulanslar için özel üretim çantalar Plaj çantası imalatı Laptop çantası imalatı Ve buna benzer birçok ürünün imalatını yapan firmamız , sizlere en kaliteli hizmeti vermeyi gaye edinmiştir.



Adres : Hisarparkı caddesi , nilüfer sokak , Kılıçay iş Merkezi , 4.Kat no : 78 Ulus Altındağ / Ankara

Telefon : 0312 324 3820

Mail : info@tunahancanta.com